05 januari 2011

Hittat en garnbutik...

...på min vilodestination...
Jag är som sagt på annan ort några dagar. Jag har varit här många gånger. Vila, vila och mera vila... har undvikit det stora köpcentrat i närheten just av skälet att de ofta inte är så vilsamma... Gick dit igår ändå och upptäckte såklart en liten garnbutik! Där var rörigt och huller om buller men det fanns alldeles jättemycket garn, överallt... Härligt. Ungefär samma märken som hemma och ungefär samma priser, men i alla fall... Nu slipper jag grunna på vad jag ska packa med mig varje gång för det går ju att komplettera :-)
Handlade såklart litegrann... Några nystan Viking sportsraggi och några smånystan drops delight... Det förstnämnda är redan ett par snart klara sockor. Jag är inte van att sticka sockor i garn som inte är så hög ullhalt i (bara 60%) men de känns himla slitstarka!
Jag gissar att det blir en tur till dit idag, bara för att titta naturligtvis...ler...
Bilder kommer...

1 kommentar:

  1. Så härligt att du har hittat en garnbutik! Det är njutning att gå och titta. men ack så svårt att låta bli att köpa....
    Ha det gott!

    SvaraRadera