15 januari 2011

Klar med första omgången :-)

Eftersom jag inte har något mönster så blir de lite olika i form och storlek men det gör ju inget. De används ju ett och ett och jämförs då inte med varandra. Jag tycker om att virka dem...
Lite besviken blev jag dock på virknålen jag köpte för ett tag sen. Lyxade på med en såndär fin knitpronål, 3.0 i ena änden och 3.5 i andra, tyckte att det såg jättesmart ut. Stickorna är jag ju stormförtjust i. Men den virknålen var inte alls skapt för mig. Den är liksom slipad på mitten på nåt vis så att det skaver hela tiden. Bara till att leta på den gamla märkeslösa trotjänaren och slippa motståndet. Jag är säker på att nålen kommer till nytta ändå, vi har ju alla olika telnik och den passar säkert någon annans...
Nu ska brösten packas och skickas och så ska jag virka tio till. :-)

4 kommentarer:

 1. Du har varit flitig, minsann! Och attt de är olika är ju bara naturligt, inte ens båda på samma kvinna är ju helt identiska alla gånger!
  Men, jag tror att jag missat något; vart skickar du dem?

  SvaraRadera
 2. Jag skickar dem till Amningshjälpen. (Deras verksamhet kan man läsa om på www.amningahjalpen.se)
  Brösten används sen främst av vårdpersonal för att undervisa i amning. Antingen för barnmorskestuderande i grupp eller för enskilda mammor. På ett lätt och pedagogiskt sätt kan man visa rätt tag, lära ut handmjölkning etc, utan att behöva klämma på sig själv när man ska visualisera :-)

  SvaraRadera
 3. Men det är ju strålande! Fantastisk insats, heja dej! Och amningshjälpen också, förstås!

  SvaraRadera
 4. Ha ha! Alltså jag älskar dina bröst... (det där lät lite fel men du förstår nog vad jag menar...) :D

  Tack också för fin kommentar om min klänning! Det värmer...

  Ha en fin dag!
  Kram/Hedvig

  SvaraRadera