07 januari 2011

Hemma igen.

Vill gärna visa min färdiga sjal. Har redan använt den mycket. Tycker mycket om färgen. Mjukheten i drops alpacka. Enkelheten i bara rätstickning. Inga krusiduller. Mäter över två meter mellan vingspetsarna.
Fick till ett par handledsvärmare i samma garn. Blixten förvanskar färgen. Stickor 2.5 har jag haft till dem istället för 5.5 som till sjalen.
Så köpte jag ju en del garn också. Inte mycket dock. Gick aldrig tillbaka till min nyfunna butik dagen efter, det får bli en annan gång. Viking sportsraggi blev ett par sockor i strl herr... De gavs bort som födelsedagspresent, hoppas att de kommer att värma gott.
Hemresan avslutades med en kort tågsträcka. Jag har en tanke om att försöka minska mitt lager med snuttar och slattar av en massa sockgarn som inte går att göra så mycket mer än babysockor av... Här mellanraggi...
Jag ska inte ens försöka att inte köpa garn förrän slattarna är slut men jag kan ju ha smånystan som och småsockor som ha-med-i-väskan-projekt :-)

1 kommentar:

  1. Du är verkligen en snabbstickare! Sjalen ser så härlig ut - alpaca är ju skönt. Fint att garnet räckte till handledsvärmare också. Bra tanke att göra sig av med mycket restgarn - det kommer att glädja och värma många små fötter!
    Igår fick jag hem två nya garner: Baby Alpaca Silk - underbart mjukt! Samt Andes, samma kvalitet som Nepal och Lima, men i Eskimos grovlek.
    Ha en fin helg!

    SvaraRadera