26 augusti 2011

Stickfika...

Några avkopplande varv blev det på fik idag i gott sällskap. Det är alltid skönt att landa lite med sticknngen men vissa dagar är det mer nödvändigt än andra att få rensa hjärnan.
Jag hade bara tre nystan av detta i mina gömmor och jag inser att jag behöver många fler om denna sjal ska bli så lång och värmande som jag tänkt mig. Funkar dåligt att köpa flera nystan i samma färg av flera skäl. Ett skäl är att det inte fanns några på butikshyllan. Hade det funnits hade det ändå inte varit samma färgbad. Främsta skälet är att stickningen blir vansinnigt trist om jag ska sticka flera meter i samma samma... Jag köpte tre nystan i en annan grön nyans och sen tror jag att det ligger några rödaktiga hemma i egna garnlådan. Mjukt är det, Drops alpacka :-)

1 kommentar: