18 augusti 2011

Höstkänsla...De randiga fabelsockorna är klara och jag har bestämt att de är mina! :-)

Nya är påbörjade. Jag gillade kombinationen fabel och delight... denna gången blev det svart och grått istället för vitt och grått som förra gången jag mixade just de garnerna. Delightgarnet känns extra mjukt i kombination med febel... Härlig caféstickning.
Bilder tagna genom bilfönster blir sällan riktigt bra men man kan i alla fall se att trots att luften känns höstlik att andas så är det fortfarande väldigt grönt och sensomrigt i landskapet. Synd att jag blir lite åksjuk av att sticka i bil, annars hade jag haft många sköna sticktimmar idag.
Det blev några varv stickade i väntan på tåg i alla fall, i solsken. Jag tycker om att sitta och vänta på tåg, sticka och titta på folk som kommer och går, även om det just på denna landsortsperrongen var ganska folktomt...
Och som den lilla bilden visar så passade de randiga höstsockorna alldeles utmärkt på fötterna de var ämnade för. :-)


2 kommentarer:

  1. Ååå, så fina de blå/svarta sockarna blev! Borde köpa likadana färger och sticka mig ett eget par.

    SvaraRadera
  2. Så härliga sockor! Synd att du blir åksjuk när du stickar i bilen. Jag stickade mig genom hela Tyskland förra året :)
    Här är en till som gillar att sitta och vänta på tåg.

    SvaraRadera