21 augusti 2011

Att göra klart.

Att jag ska ha så svårt för det, att göra färdigt. Att få tummen ur för det där sista. Med sockor är det inte så, de kan visserligen bli liggande ett tag inna jag fäster trådarna men det är inget problem. Jag tänker på alla andra, lite större projekt. Som sjalen på bilden. Den är alldeles strax klar ju, inte mycket garn kvar att sticka upp och bara en kant som ska virkas runt med lite bågar eller nåt... Men den liksom bara blir liggande... Vet inte om det är samma fenomen som gör att jag aldrig kan dricka ur det sista ut en mugg kaffe utan alltid måste lämna några centimetrar på botten. Eller det faktum att jag utan problem kan diska upp en jättedisk men det blir alltid en gaffel eller två liggandes kvar till nästa tillfälle...
Lådan med alldeles nästan klara saker börjar svämma över... jag måste kanske ta tag i det... snart.. ler..

3 kommentarer:

 1. Åh, jag är likadan! Lämnar alltid något på tallriken, kaffeskvättarna som jag häller ut kalla, alla äpplena mosade utom tre som jag inte orkade skala...undrar om det går att ändra sig? :-)

  SvaraRadera
 2. Jag vet hur det kan vara - annat intressant hägrar och så blir det "gamla" liggande. Men du kan ju alltid ta med dig något "ofärdigt" till stickcaféet, för det börjar nu på tisdag. Välkommen!

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra de finns andra som lämnar den sista kvätten med kaffe och smådisk till nästa gång. Underbart vackra handarbeten du håller på med!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera