10 augusti 2011

Handlat lite...

...med betoning på lite. Hade funderingar på nåt lite grövre i ull att göra en sjal av... men så hade jag ju bara strumpstickor med mig på resan. Det är inte försvarbart att köpa nya stickor när jag ju har rätt många par hemma. Möjligen om de hade haft fyrkantiga dito som jag ju funderat på ett tag att åtminstone prova men nu hade de inte det så jag lät bli, både sjalgarn och stickor. Några nystan fabel fick följa med hem, och ett delight...
Fast de stickorna jag har med mig är ännu fast i pågående sockar så detta får vänta. Kanske till kvällen, eller till efter helgen eller vad vet jag..? Jag gillar det turkosa, tänker att det kan bli fina ränder mot svart... Hur eller hur så ger det mig nåt för händer. Apropå det så har jag ägnat lång tid idag åt att nördsurfa om hur man spinner garn med slända. Jag inser att det inte är så himla lätt som en del får det att verka men å andra sidan, hur svårt kan det va? Tror att jag behöver prova under handledning för att veta om det alls är något för mig... Undrar om det finns nån kurs nånstans, eller kanske bara nån som kan visa mig..? Hm... jag får fnula vidare på det :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar