11 augusti 2011

Höstfärger...

På ett soligt balkongbord gör de sig rätt okej, dessa färger som väl ändå påminner ganska mycket om höst. Jag är inte överförtjust i orange som färg och det var lite mer av det i dessa nystan än vad själva nystanen avslöjade när jag först såg dem. Nåväl, det är ju trots allt väldigt få av de sockor jag stickar som jag sen själv bär. Dessa är redan utprovade och tingade. Det glädjer mig. Kanske är de klara redan till kvällen så att jag kan få börja med de svart-turkosa som jag tänkt göra till mig själv :-)
Dagen idag är lite resdag men då min plan är att göra en miniresa sön-tors även veckan som kommer så föredrar jag att ha en socksticknng eller två på gång ett tag till... :-)

2 kommentarer:

  1. Håller med dig om just färgen orange, har lite svårt för den jag oxå. Sockarna ser dock fina och sköna ut, precis som ett par höstsockar ska se ut:-)
    Vad gäller det här med bilder via mobilen..... Får nog återkomma i ärendet:-S

    SvaraRadera
  2. Orange kommer nog aldrig över knänivå på mig men jag tycker det är fint på sockar. Härliga långa skaft!

    SvaraRadera