15 augusti 2011

Semesterhjärnan påkopplad.

Trots att regnet ihärdigt vräker ner där jag är så verkar jag ha semesterhjärnan påkopplad. Jag har varit hemma några dagar och nu när jag rest iväg igen så har jag inte med mig så att jag kan överföra bilder från kameran till datorn. Minneskortet i kameran vill inte samarbeta som jag vill utan jag behöver den lilla kabeln som förmodligen ligger hemma i stickhörnan i soffan.
Nåväl, kameran är med och efterhand som jag stickar får jag väl fota och så visa här senare. Det är bra väder för stickning i alla fall, även om jag inte gett upp tanken på att det än kan bli några varma soliga dagar med sommarkänsla :-)

3 kommentarer:

 1. Jobbigt, det där när grejorna inte är på plats eller inte samarbetar!
  (Just nu vill inte mitt mobila bredband skicka e-post...)
  Håller tummarna för soliga dagar för dig!

  SvaraRadera
 2. Desto fler härliga bilder sen då! :)

  SvaraRadera
 3. Tycker det set ut som jättehärliga färger på sockarna här nere!
  Miastickar

  SvaraRadera