06 augusti 2011

Resestickning...

Ännu ett Frost-nystan knäckt för att jag ska kunna ha en praktisk liten resestickning med mig på tåg och i bil... Inte precis en semesterresa, jag reser ju med ojämna mellanrum ändå den där sträckan jag reser... Vet att det kan vara behagligt att åtminstone på tågsträckorna ha något för händer. I bil blir jag lätt åksjuk om jag stickar. Tänker inte ta med mig en massa garn, hittar ju numera till garnaffären på min destinationsort :-)
De här nystanen är inte så hemskt dyra och det märks på kvalitén. Jag gillar det, när det finns en koppling mellan pris och kvalitét. Dessa är lite halvtaskigt nystade, löper inte lika lätt och det förekommer "fnulor" ibland. Fast det gör inte så mycket. Eftersom jag vet om det. Jag tycker om färgerna (lite för mycket orange kanske) och de förra sockorna, som är i likadant garn (fast annan färg), blev sköna, åtminstone kändes det så den korta stunden jag provade dem...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar