09 februari 2011

Tillräckligt..?

Undrar lite om jag kommit tillräckligt långt på dessa nu för att få börja på ett nytt par... ni känner säkert igen tankegången... Klart att jag får...men det blir så mycket att ha liggande om jag inte gör färdigt...tar inte så lång tid...tror jag...
Stickandet har tuff konkurrens av strålande sol och en typ 3-4 minusgrader... kanske lite sol först och så stickning sen... eller nja... får se... Va skönt det är att ha plattformar där jag inte behöver fatta några som helst beslut...ler... och de jag ändå fattar berör bara mig och mina nystan... Åtminstone jag behöver en sån plattform...

3 kommentarer:

 1. hej vilket fint garn vad heter garnet
  visst kan du börja på ett nytt projekt men om jag vore dig skulle jag göra klar det här och börja på nytt sen . kram maria

  SvaraRadera
 2. Det är Fame, färg 613.
  De är strax klara och jag har inte börjat på nåt nytt...än... ;-)

  SvaraRadera
 3. Roligt att du tittade in på min blogg.
  Vilken fin blogg du har med mycket fint du gjort.

  Jag känner igen det där att man lägger åt sidan och börjar på nåt nytt när man tycker det är tjatigt det man håller på med. Det är ju bara så att det är vi som lider och ingen annan behöver bry sig.

  Jag brukar också köpa garnnystan när det är nedsatt pris. Det kan ju vara bra att ha!!

  Ha det bra
  Hälsningar Från Siv

  SvaraRadera