03 februari 2011

På banan igen :-)

Nästan allt man kan önska en solig ledig förmiddag...Kaffe, godis, en nyinköpt härlig bok (tack igen, om du läser här!)...klart att det med lätthet blev några maskor stickade då :-) Det syrenlila känns lite 90-tal för mig men det är egentligen inget fel på syrenlila...ler... (drops alpacka färg nr 4050)
Senare på kvällen blev det annat sällskap och andra nystan...det rosalila (fame färg 613) är mitt, sockor till mig själv tänkte jag...

4 kommentarer:

 1. Så härligt det ser ut - både stickningar och tilltugg.

  SvaraRadera
 2. Hela upplägget ser fantastiskt trevligt ut! :)

  SvaraRadera
 3. Jag funderar som bäst på att köpa lite raggisgarn. Är nämligen helt utan stickning nu. Blir riktigt sticksugen när man är in här och hälsar på. :D

  SvaraRadera
 4. Roligt att kunna inspirera dig Älgeva :-)

  SvaraRadera