20 februari 2011

Liten mössa


Ibland får jag nästan som panik över allt påbörjat som ligger och dräller runt mig... alla nystan som jag inte vet vad de räcker till...
Ett alternativ skulle ju kunna vara att ta och rensa, repa upp, städa till, sortera och allt vad man nu kan kalla det.
Ett annat alternativ är att ta fram de tuggummirosa stickorna för att jag blir glad av dem, lägga upp 74maskor av ett garn som jag inte vet hur mycket jag har kvar i nystanet av...sticka resår ett tag och sen börja med rätstickning och liksom sticka ihop två maskor lite här och var, sporadiskt mest för att se vad det blir... Det blev en liten mössa...
Resultat, färdigt objekt...jag gillar det...snabbt och enkelt. Jag vet inte hur jag gjorde, kan alltså inte göra om. Men den blev gullig, kanske kan den dekoreras vid tillfälle, en tofs eller nåt broderat på..
Röran runt mig är kvar, men den stör mig inte lika mycket längre :-)

3 kommentarer:

  1. Så fin den blev! Ibland är det skönt att bara "sticka på" och så får det bli vad det blir.

    SvaraRadera
  2. vill ha vill ha vill ha vill ha

    SvaraRadera
  3. Det funkade ju bra! En himla söt liten mössa blev det också... :)

    SvaraRadera