15 februari 2011

Pudersnö...

Vintern vägrar ge sig. Åtminstone jag längtar efter värme men tills den behagar dyka upp är det ullsockar på som gäller. Jag har börjat använda dessa som av skäl jag redan berättat har helt olika färg... suck... Det ena är palett 0576 och det andra palett 0584 (sandnesgarn) Socka nr två är kanske dessutom en aning mindre än socka nr ett. Det kan ju bro på att det fanns en smula irritation i mitt sinne när jag stickade socka nr två, eller så är det bara inbillning. Båda passar i alla fall och de är varma och sköna!
Dessa små sötingar är klara också (har till och med fäst trådarna). Om jag lagt, låt säga, ett batteri inill för att ni skulle se storleken så hade ni sett att ett AAbatterie är ungefär motsvarande fotens längd :-) Små alltså. Jag gör ett par något större nu... Gladfärger!

4 kommentarer:

 1. Det blev lite charmigt med olikfärgade sockar ändå, färgerna passar ju ihop =)
  Här går det sakta på sockfronten, har haft samma sockstickning sedan jul =) det gick snabbare i höstas inna jag började plugga ;)

  SvaraRadera
 2. jag är säker på att de sockarna som är olika kommer du att tycka mest om. det perfekta är oftast inte det ultimata. kram

  SvaraRadera
 3. Härliga sockar! Ja, man behöver gladfärger nu, när man längtar efter våren.

  SvaraRadera
 4. Tack. Jo, jag har haft dem på mig hela da'n. Charmiga favoriter redan!

  SvaraRadera