07 februari 2011

Reseglädje! :-)

Klev av på en perrong, ett delmål på min resa, och fick se dessa färgglada härliga konstverk. Soffan är underbar att skåda, säskilt i solsken... Det satt folk på den i princip hela tiden men när det för ett ögonblick va tomt passade jag på att fota.
En fantastisk takkrona avtecknade sig mot himlen också, lätt svajande i vinden. Jag har ingen aning om vem som gjort dessa härliga inslag i stationsbilden men om du läser här ska du veta att de gladde mig.
Som ni märker så fick jag min egen dator att hitta nät på ort och ställe... Där jag är faller snöflingor som skulle vara alldeles magiska om det var julafton...nu är det ju inte det och jag kan inte riktigt glädjas åt det vita som vräker ner...

1 kommentar:

  1. Åh, man borde ägna sig åt urban knitting, visst lyser det upp?!

    SvaraRadera