26 februari 2011

Småplock..

Började och avslutade en mössa till igår...missade att fota det färdiga resultatet men jag blev ganska nöjd med den... nu är den ur min ägo... Hoppas nya ägaren blir nöjd, varm blir hon i alla fall för det är ren ull :-)

Småsockor klara... ett par till nästan klara... några bröst virkade... Det har varit några såna dagar nu när jag inte kan sitta långa stunder utan mer bara ett varv här och ett varv där... De varven kan vara nog så nödvändiga för att kunna hitta fokus och klara dagen... Hur gör ickestickande människor... Tetris på mobilen kanske?

3 kommentarer:

  1. Ja, tetris på mobilen eller sudoku, det tror jag. Men det kan ju aldrig bli så stärkande för själen som vackert garn och skapandet!

    SvaraRadera
  2. antar att det var jag som fick mössan på posten idag, eller har du get bort fler? Men jag blev nöjd, helnöjd TACK

    SvaraRadera
  3. Kul att du tyckte om den! Det finns bara den i hela världen som är sån...och fråga inte hur jag gjorde den :-)

    SvaraRadera