06 september 2010

Sju saker om mig.

Hm... jag har funderat och kommit fram till att man ju inte behöver vara så himla ambitiös i sin beskrivning av sig själv. Sju saker ska jag väl kunna säga om mig själv utan att trassla in mig för mycket :-)
1. Jag lärde mig sticka och virka i 8-års åldern.
2. Jag har ingen bil. Föredrar att åka kollektivt.
3. Mitt hår mäter ca 165 cm mellan "vingspetsarna"
4. Jag läser mycket böcker. I princip allt utom chicklit.
5. Jag är "ideell idiot", tycker om att jobba för det jag tror på.
6. Jag dricker både kaffe och te men inget starkare än så.
7. Jag äter helst inget som kommer från djurriket.
Det var ju inte så svårt...
Nu kommer det svåra som jag bestämt mig för att avstå ifrån. Jag kan helt enkelt inte välja ut sju stycken av alla bloggare därute som jag dagligen tittar in till. Av samma skäl som jag inte är följare hos någon eller har en lång länklista till andra bloggar. Jag vill inte välja ut några för jag får känslan av att jag då utesluter andra och det vill jag ju inte. Alla gör gott på sitt vis och efter sin förmåga. Många tilltalat min smak, andra tilltalar andras :-)

2 kommentarer:

  1. Trevligt att få veta lite mer om dig!

    SvaraRadera
  2. Det var ju sju bra saker om dig. Du har verkligen långt hår! Håller med dig om att det är svårt att välja ut några att skicka en award vidare till. Man uppskattar ju alla bloggvänner för deras inspiration och kreativitet på många sätt. Alla är ju lika mycket värda även om vi kan lite olika saker.
    Ha det gott!
    Maria

    SvaraRadera