05 september 2010

Glad och smickrad!

Dessa har jag ju sett figurera i denna för mig ganska nya bloggvärld. Jag har inte vetat riktigt hur jag ska förhålla mig till dem... Om jag ska betrakta dem lite som ryggdunkande bloggvänner emellan eller om de är nästan som kedjebrev som bara liksom sprider sig tills alla har dem... Nu vet jag. För nu fick jag en själv. Nu ser jag det lite som ett bevis på att folk faktiskt läser och följer utan att de känner sig "tvugna" att göra det för att de råkar tillhöra närmaste vänkretsen. Det känns roligt och glädjande :-) Tack Cecilia
Nu kommer då nästa steg. Jag ska avslöja saker om mig själv. Det kan bli intressant med tanke på att jag försöker och kommer att fortsätta försöka hålla min blogg ganska separerad från mitt irl-liv. Men jag ska komma på saker att berätta, jag lovar...fast inte i kväll.
Så kommer frågan då hur jag ska göra med att skicka vidare den. Får fundera lite till där... :-)
Återkommer alltså till dessa positiva bekymmer ;-)

1 kommentar:

  1. Grattis till awarden! Den är du värd, så flitig och händig som du är.
    Ha det gott!
    Maria

    SvaraRadera