18 september 2010

Enstaka maskor hinns med..

...trots att just denna helgen är ganska fulltecknad med annat. Eller kanske just därför. Dessa sockorna i Fabel 330 är snart klara. Lite fundersam är jag över storleken men så är det ju alltid när man stickar sockor och vet vem som ska ha dem, då funderar man på antalet varv på ett annat sätt. Nåväl, snart klara, hon som ska ha dem får prova och är de inte lagom så gör jag ett nytt par, svårare är det inte :-)
Köpte ett helt svart nystan mellanraggi igår. Fick en förfrågan om helt svarta raggsockor. Får se om jag fixar det eller om jag slänger i en rand eller två av grått eller rött bara för att pigga upp dem.
Tankar på lite större projekt finns. Ska jag avsluta mitt gröna åbäke som jag så ivrigt tog mig an i våras, eller ska jag repa upp och tänka om? Eller ska jag våga mig på att göra ngt med lingarnet jag har liggande? Eller ska jag göra mig långa fina benvärmare och i så fall i vilket garn?
Jag lägger nu dessa funderingar på vänt till efter helgen.

1 kommentar:

  1. Så läckra sockarna blir! Lycka till med dina andra garn/projektfunderingar.
    Hopas att helgen blir god.
    Maria

    SvaraRadera