30 september 2010

Hemma...

... lite mör i kroppen efter skumpande på bussar och tåg. Hade varit riktigt segt att resa om man inte haft stickningen att sitta med.
När jag kom hem hade jag ett paket som väntade.
Tack snälla Garnfröken :-) Du tänkte helt rätt i att jag gillar att sticka i färg. Har till och med börjat bära lite färgglada plagg själv då och då. Denna fabelfärgen har jag inte provat innan. Ska bli kul.
Jag har ju stickat och virkat en del de här dagarna. Två par lite grövre raggsockor har det blivit, jag fick dock lämna bort ett par och det gjorde jag med glädje :-) Det paret jag fick med mig hem ser ut såhär:
De andra sockorna är inte riktigt klara en (trådarna ni vet... suck...) Vantarna jag virkade ska jag välja knappar till och kanske brodera på, om jag vågar mig på det... nåt enkelt bara...
Ingetdera tänker jag göra i kväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar