15 september 2010

Enklaste enkla...

Tänk att jag kunde sy! Jag köpte en bordstablett och klippte den mitt itu. Sen offrade jag en röd t-shirt som jag tyckte passade som foder. Med nyinköpta synålar och ny tråd skred jag till verket och det va riktigt roligt. I efterhand kan jag konstatera att jag nog skulle klippt på andra hållet för att slippa att det trispade sig så mycket men det funkade ändå...


Storleksmässigt är den alldeles lagom för ett sockgarnsnystan och mina härliga korta stickor (15cm) Istället för någon slags knapp eller låsanordning så har jag gjort den tillräckligt lång att kunna vikas lite över arbetet.
Enkelt och funktionellt. Kul.

2 kommentarer:

 1. Se där, vad du kunde! Smart gjort.
  Maria

  SvaraRadera
 2. Praktisk & fin =)
  Tack för de underbara garnerna & godsakerna i Sockgarnsbyte 2 :)
  Ja visst är de lila nyanserna underbara!!

  SvaraRadera