13 september 2010

Behov av stickpåse...?

Den här stackars stickpåsen har hängt med ett tag nu och den är rejält perforerad kan jag säga. Jag inser behovet av att ha något att samla stickor och garn i så att det inte trasslar runt hur som helst i väskan man släpar på. Nu har jag haft denna fryspåsen så länge så att jag också kommit på att storleken är perfekt. Jag har till och med kommit så långt i mitt tänk att jag funderat på att leta fram nål, tråd och nåt tygstycke för att se vad jag skulle kunna åstadkomma på egen hand vilket är ganska stort tänkt av mig som räds sykonsten en smula :-)
Min fundering rör mest materialet. Jag menar hur lång tid hinner en påse vara hel innan stickorna gör små hål överallt? Hm... får fundera vidare...

4 kommentarer:

 1. Funderar oxå på en stickpåse, jag har funderingar på om man inte kan använda vaxduk det borde vara hållbart men blir det för klumpigt kanske värt att testa? Vilka snygga färger på sockorna. Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Jo, har funderat på vaxduk, borde finnas nån mjukare variant på det... men då faller min idé om att sticka för hand...Hm... funderar vidare...

  SvaraRadera
 3. Stickpåsar är bra att ha. Om du har ett lite kraftigare tyg tror jag inte att risken är så stor att stickorna gör en massa hål. Plast är ju ömtåligare på det sättet. Lycka till med funderingarna. Fina sockar, förresten!
  Maria

  SvaraRadera
 4. Jag har ju sett hur påsen blev och den kommer säkert att hålla för stickorna, den var ju till och med fodrad...:-)
  /Anel

  SvaraRadera