05 juli 2011

Spontanköp...

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte, eller inte tänkte, när jag cyklade hemifrån utan stickning idag... Jag vet att jag får abstinens redan innan jag kommit in till stan typ... Nåväl, det gick ju att lösa... Ullcentrums Linea blev det i en färg som inte kan beskrivas som annat än spädbarnsbajsfärgad... men jag tycker om den... vilsam mot ögonen... Blir väl en typ halsduk/sjal... i ett rutmönster som jag tycker är vilsamt att sticka... Trevligt sällskap hade jag en stund på fik. Mormorsrutor i glada färger piggar upp vilken slät kopp kaffe som helst :-)

2 kommentarer:

  1. Utan stickning kan man inte vara. Tog till och med stickningen på promenad igår, för säkerhets skull! :-)
    Tycker att garnet ser ut att ha en härlig mild havrefärg!

    SvaraRadera
  2. Ha ha, "spädbarnsbajsfärgad"! :D

    SvaraRadera