03 juli 2011

Grönt.

Det har hänt vid nåt tidigare tillfälle att jag bloggat en bild som inte är direkt stickrelaterad och nu gör jag det igen. Bara för att visa på hur grönt det kan vara i parken en solig julilördag. Nästa gång jag ser ett riktigt grönt nystan som jag tycker är nästan onaturligt grönt ska jag tänka på dagar som denna och känna att det är hur naturligt som helst.
Varje gång jag besöker denna parken så tänker jag att jag ska göra det dagligen. Det är ju liksom min trädgård. Skulle vara så enkelt att packa kaffe, filt, bok och stickning och bara cykla dit... Syftet med detta inlägget är nog mest att påminna mig om det :-)
Dagens färg är isgrå... men det behövs väl det också gissar jag, för att kunna få fram det gröna...

1 kommentar:

  1. Att sitta i en park kan vara väldigt trevligt, en fin trädgård man slipper sköta om själv! :-)

    SvaraRadera