02 juli 2011

Rörigt och suddigt

och mest lösa trådar. Enstaka maskor och stickningar som får följa med hela dagarna i väskan utan att få komma upp i knät och andas... Ibland bara blir det så men rätt som det är rasslar det väl till :-)
Jag har inte hört något mer från den fyrkantiga renhållnngschefen på serviceförvaltningen. Dekorationerna på broräcket kring utställningen finns kvar och jag tror kanske till och med att de blir fler och fler... Vi spånade vilt några stycken och jag om att kanske göra staden till "Årets sticksommarstad 2012" Jag är egentligen inte mycket för att slå sig för bröstet och visa upp sig i allt men lite skulle jag nog njuta av känslan att minsann få visa att de flesta av oss tycker att det förskönar och inte skräpar ner, det här med hantverk.
Vi får väl se vad det blir.
Jag tror att mina stickor får vila idag också, ge vika för andra saker som jag inte berättar här, eftersom detta är en blogg med garn i fokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar