26 juli 2011

Hysteriska färger.

Jag fick några färgglada nystan av en vän.Järbo, soft cotton. Hela nystan men för henne var det nystan som blivit över alltså att betrakta som restgarn. Hon ville bidra till insamlingen med babykläder i afrika så jag stickar vidare :-)
Det blir alltså till att skicka en omgång till...
Idag har jag släpat stickningen med mig på stan, några varv här och några varv där gör snart en liten mössa. :-)

7 kommentarer:

 1. Nej, inte hysteriska, som smågodis! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar hysteriskt, speciellt sockor och mössor och sånt! :)

  SvaraRadera
 3. Hysteriska färger?? Här hemma fick sockarna jag stickade i ett liknande garn snabbt ett namn - Godissockarna. Så nu rullar önskemålen in från olika barnhåll om att få äga ett alldeles eget par Godissockar. Så. Hysteriska? Inte ett dugg!!

  SvaraRadera
 4. Jag menar ju lite galet gladhysteriska :-D

  SvaraRadera
 5. morning
  igår komm det ett toppen toppen paket från dig.
  teet dricker jag nu, jag blev naturligtvis nyfiken på "kattrumpan" och det var riktigt gott.....
  och regnbågsgarnet blev jag helt galen i så otroligt fint.
  boken tar jah med mig på resan till london i morgon likaså chokladen :))
  tusen tack för ett härligt paket!!!
  Lolla

  SvaraRadera
 6. Gillar det härligt färgglada garnet :)
  Mjuka sjöna mössor till barnen.

  SvaraRadera
 7. ja det var allt hysteriska färger ;) men fina ändå :)

  SvaraRadera