04 december 2010

"poncho"?

Det kan ju verka som om jag alltid sitter ute i snön och stickar. Så är inte alls fallet. Tycker inte om snö alls. Men om man ska ha nån chans att ta bilder utan blixt så får man passa på under den korta tid på dygnet som det är lite ljust utomhus.

På parkett och med blixt blir det inta alls lika ärligt återgett hur det man fotar faktiskt ser ut....
Ni som följer kanske minns att jag fnulat en aning på en poncho i alpacka bouclé-garnet. Den blev klar i kväll. En helt enkel konstruktion av två stycken ihopvirkade trekantssjalar. Hon som ville ha den uppstickad är mycket nöjd, det är ju ett härligt garn och den väger i princip inget alls. Fick frågan om jag hinner göra ett par till såna innan jul. Vad svarar man...? Eh, ja...det hinner jag nog :-)
Jag ska göra mitt bästa, bara jag får tag på garnet i de färger hon vill ha.
Utfälld är den nog nästan kvadratisk.

3 kommentarer:

  1. Vilket smart sätt att göra en poncho på!
    Av Alpaca Bouclé har jag den bruna hemma (0602). Den ljusgrå (5110)kan jag ta med i en beställning så att jag har den senast kommande fredag (10/12). Du kan ju höra av dig igen, så jag får veta om det är OK.

    SvaraRadera
  2. Hej igen!
    När jag lade in min kommentar igår, satt jag hemma. Var så säker på att jag hade brun Alpaca Bouclé hemma - men det var bara ett nystan. Jag beställer naturligtvis mer, det kommer i slutet av veckan.

    SvaraRadera