09 december 2010

Vinterlandskap..

Jag veet att en vinterbild inte är garnrelaterad hur jag än försöker hitta en koppling. Men när en vintervy kan få till och med mig att uppskatta det vackra då är den på något sätt värd att visas... Min uppskattning kan ha varit relaterad till att jag själv vid tillfället var placerad i en varm och skön bil och inte kände kylan bita i kinderna.
Lite stickat har det blivit de här dagarna. Mellaraggi. Rutinmässigt. Gott.

2 kommentarer:

  1. Härlig vinterbild! Jag skulle vilja bo så jag kunde se ett berg utanför mitt fönster. Gärna en sjö också men det kanske är att begära för mycket?
    Rara sockor!

    SvaraRadera
  2. Det var en fin vinterbild. Naturen bjuder på mycket vackert - det gäller bara att lägga märke till det.
    Söta sockar!

    SvaraRadera