23 december 2010

Vädrets makter...

...rår ju ingen över. Alla yttre attribut för att få den ultimata julstämningen är verkligen på plats här. Igår sträng kyla och idag oavbrutet snöande. Flingor som bomullstussar formligen vräker ner...
Jag kände glädje igår när jag fann en, åtminstone för mig, ny färg på Drops Fabel :-)
Kanske har den funnits innan men jag behövde komma in i min "rosa period" för att se den. Ett par sockor till mig själv blir det, med lite längre skaft.


Har levererat lite beställda saker nu. Dessutom försvann sockorna från förra inlägget ur min ägo så snabbt att jag knappt hann fästa trådarna, än mindre fota det färdiga resultatet. Kul. Får göra ett par andra till han som jag trodde att de var till :-) När man avslutat lite borden så är det extra gott att njuningssticka. Åt sig själv.

En stjärna i svartvitt, i motljus... ler... God Jul på er då...

1 kommentar:

  1. Hej!

    Ringen är köpt på barbarella.se för x antal år sedan. :)

    God jul!

    SvaraRadera