06 december 2010

Måste lära mig...

...att lägga in bilder från annan dator än min egen...
Stickar småsockor... de i mitt "lager" är slut :-)
När jag kommer hem igen ska jag försöka få klart två st poncho's och ett par sockor i tunt garn, innan jul... hur svårt kan det va? Fast jag vet av erfarenhet att det inte är lika roligt och inte går lika snabbt att sticka när man "måste" varför är det så?
Det känns som om dagarna till jul är få och det är skönt tycker jag, ju förr det börjar bli ljusare desto bättre :-)

1 kommentar:

  1. Jag håller med. Inte alls lika kul när man känner press på sig. Och dagarna innan jul krymper verkligen ihop...

    Håller också med om det du skrev om hundkläder. Harry är min tredje hund och jag har aldrig klätt på någon av dem tidigare. Men Harry har så tunn päls och ont i lederna så då får man svälja sina principer. ;)

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera