17 december 2010

Handledsvärmare.

Dessa har jag inte gjort nu men jag har inte velat visa dem innan. Nu är de hos den de var tänkta till. Hon tyckte om dem. "Problemet" är bara den nästan alltid lika roliga frågan att få "Hur många har du?" Kan du göra fler innan jul?" Jag vill ju så gärna. Det är jätteroligt att sticka åt dem som uppskattar det. Svårt att hålla sig med ett litet lager också när man inte riktigt vet vad som efterfrågas, det är så olika...
Nåväl, snön vräker ner och jag har inte ork för mer än att sitta i min soffhörna och låta garnet löpa över pinnarna...vi får se vad som hinns...

2 kommentarer:

  1. Härliga muddar. Förstår att det du stickar blir omtyckt. Bara det inte blir för stressigt för dig, är det väl roligt att få besällningar? Ha det skönt i soffan!

    SvaraRadera
  2. Det är såklart härligt att det uppskattas :-)
    Brukar bota stress med stickning så det blir lite knepigt när det är själva stickandet som stressar... men än håller jag mig rätt i tiden...ler...

    SvaraRadera