07 juni 2011

Stickar sakta...

... eller njae, det gör jag ju inte (vet inte riktigt hur man stickar sakta) men det har blivit ganska få tillfällen senaste dagarna. Bara ett snuttvarv här och där.
Jag beskrev ju i ett tidigare inlägg hur jag krånglade till det när jag anmälde mig till stickameras Garn och tebyte 7. Det visade sig att jag nog anmält mig två gånger. Vilket resulterat i att jag nu fått ännu en bytesvän att skicka till. Det gör inget alls, är ju lite mitt eget fel. Fast man kan ju hoppas att det är fel hela vägen så att jag också får ta emot två paket :-)
Ett annat litet dilemma är att min andra bytesvän har en adress ganska nära mig, eller åtminstone inom samma "garnaffärsradie" vilket gör det lite svårare att välja ett garn som hon inte själv kanske kan hitta, nåt lite kul sådär... Fast det är egentligen ett kärt problem. Jag kommer på något. Har redan börjat plocka ihop ett paket till :-)
Stickcafé i söndags? Nej, annat kom emellan... Men det kommer fler söndagar gissar jag.

4 kommentarer:

 1. Somriga färger att sätta på vintriga fötter:-D
  Det vill sig inte riktigt med inloggningen på Blogger så nu provar jag att skriva som "anonym"/ÄlgEva

  SvaraRadera
 2. Annars har dom ju en träff imorgon på Kahls som jag funderar att komma till.. ^^

  SvaraRadera
 3. Tusen tack snälla bytesvän för garnet och teet och godiset :-)

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Jag antar att jag är "bytesvännen i närheten" för idag fick jag ett helt underbart garn och te-paket med posten! Var genast tvungen att kolla din blogg och se om jag kunde lista ut var du hade köpt regnbågsgarnet...... JÄTTETACK för ett fint och uppskattat paket! Hoppas att du också blir nöjd med ditt/dina paket som någon annan skickar till dig! Hälsningar Liselott

  SvaraRadera