05 juni 2011

Ögonblick.

Stekande sol. Några sidor som förflyttar mig till sextiotalets New York en stund, kaffe och sen den ljuvliga känslan av att foga maska till maska, varv till varv i det mjuka, mjuka Drops delight... Jo, ja vet att man kan lyssna till böcker och på så sätt både sticka och läsa samtidigt men jag har ännu inte tagit till mig den metoden. Då skulle jag ju missa bruset från trafiken, fåglarnas skrikande och grannarnas trötta morgonmummel på balkongen intill...
Det är en av fördelarna med att sticka utomhus, man är så till synes uppslukad av det man har för händer så folk tar ingen större notis... medan man sitter där som ännu en såndär galen sticknörd kan man få ta del av en hel värld...
Kanske blir det en tur till stickcafé idag, jag har inte bestämt mig än...

1 kommentar: