17 juni 2011

Gårdagen blev enligt plan...

Jag hann några varv under gårdagen. Gott att kunna vara social och ha fullt upp med en massa saker samtidigt som det liksom bara växer en socka ur händerna...ler... Inget avancerat såklart men ändå den där känslan av att på nåt sätt vara ett med garn och stickor.
Jag råkade se delar av en dokumentär på tv för ett tag sen som handlade om användandet av proteser och hjälpmedelsredskap. Man pratade om hur dessa kan komma att bli som en del av den egna kroppen. Jag tänkte för mig själv att vi nog är många stickerskor som ler igenkännande. När stickandet är som bäst så sker rörelsen utan att man aktivt tänker på det... det bara är där... Njutning...
Det blev inköp av kamouflagefärgat garn också... Ska ta tag i det snart... reser bort några dagar och behöver kanske ha något för händerna på de sträckor som ska tillryggaläggas med tåg... :-)
Under dagen ska jag på ett stickrelaterat möte som jag inte vet så mycket om än, men det känns spännande... berättar med när jag vet :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar