07 april 2011

Vinstpaket och regnbågsfrossa!

Detta är inte alls relaterat till stickning eller virkning, men jag vill blogga det ändå för att det är just bloggrelaterat. Jag vann en tävling hos älgeva genom att kommentera sist i ett inlägg och vinsten kom idag :-)
Som ni ser så var det en massa godsaker, som man blir glad av. Och man kan visst tända ljusen när man stickar för förhöjd trevnadsfaktor så lite relaterat är de ju till stickningen, indirekt. Tack eva! Hos dig tävlar jag gärna igen ;-)
Jag har handlat en del garn också men inte enbart för egen räkning. Många har sett min sjal/halsduk som jag burit i vinter och undrat vart jag fått tag på garnet... Nu har jag köpt lite och lovat att skicka, så det blir en tur till posten innan kvällen är slut. Roliga ärenden :-)

1 kommentar:

  1. Men vilket fint paket du fick! Jag var bra nyfiken på vad det var i det! :)

    SvaraRadera