04 april 2011

Jag vann en stickpåse!

Deltog i ett lotteri. Där fanns mest barnrelaterade saker men ibland sitter det ju i betraktarens öga. Många som stod vid vinstbordet tyckte nog att detta var något man skulle förvara tygblöjor i. Men jag såg ju att det var en stickpåse! Så hade jag turen att vinna den! :-) Sen kontaktade jag sömmerskan och undrade om det inte var så att hon möjligen kunde göra en lite större som jag kunde få ner datorn i, och det kunde hon...så vitt jag förstår är den redan färdigsydd nu och väntar på att läggas på lådan. Vad den kostade? Ett par sockor!
Dessa sockor är på gång. Strl ca 40, lite långa skaft. Hoppas att beställaren blir nöjd med den soliga färgen.

1 kommentar:

  1. Allt är i betraktarens ögon.. jag har en deltagare på stickcaféet som brukar ha med sig stickningen i en jättesöt tygpåse från leksaksavdelningen på IKEA... funkar jättebra och är jättegullig!

    SvaraRadera