01 april 2011

Mera bröst :-)

Virkade klart en del bröst. Skönt att variera sitt skapande lite mellan virkning och stickning... Jag vet inte hur många bröst jag virkat sen jag började men tack vare att jag bloggat dem alla så kan jag väl räkna på det vid tillfälle. Nu på morgonen blev det bara dessa fem... det är inte precis nåt resevänligt projekt eftersom stoppningsvadden är ganska skrymmande att släpa på i samma stund man öppnat förpackningen. Det får bli en del fästande av trådar på tåget idag och kanske ett varv eller två på min regnbåge... resan är inte jättelång...
(För er som inte sett mina bröst innan kan jag förklara att de säljs av amningshjälpen och används som demonstrationsbröst.)

2 kommentarer:

  1. Har du sett de här? http://www.etsy.com/listing/58969933/boobie-beanie

    Jag tyckte de var underbart provokativa. ;)

    SvaraRadera
  2. Nej, de var nya för mig... härliga... :-)

    SvaraRadera