15 april 2011

Det där med tid...

Det är intressant det där med tid. Vad man kan hinna och inte hinna, eller hur man upplever tiden. Jag kan konstatera att på två timmar hinner jag med ungefär sex-sju varv på min regnbågssjal som ni ser i inlägget nedan. Det blir ungefär en centimeter. Så kan ja konstatera att på samma tid ungefär hinner jag sticka ett par sånahär, färdigt...
Det är skönt tycker jag att ha förmågan att kunna nyttja tiden på olika sätt. Att ibland få känna tillfredsställelse i det snabba resultatet, målet, och ibland känna njutning i monotonin, lugnet och glädjen i att kunna ta det lugnt.

2 kommentarer:

  1. Ja, variationen är viktig! Jag har färdigställt ett gäng saker och nu börjar jag längta efter att ta itu med min kofta igen...eller kanske en sjal?! :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, tid är en märklig företeelse.
    Kram!

    SvaraRadera