06 april 2011

Kuvert i lådan!

Det kom ett stort kuvert med posten idag :-) Ett välsytt, jättefint fodral till min dator! Jag som länge tänkt att jag skulle sticka eller virka mig ett (senaste tanken var mormorsrutor) har nu helt släppt tanken.
Eftersom jag inte alls syr själv så känns det extra lyxigt att ha detta. Att det passade så bra trots att vi bara måttade med ett pappersark gör att jag gillar det ännu mera! Vem som har sytt det? Hon bloggar här.
I övrigt kan jag säga att de soliga sockorna snart är klara. En mössa som ska skickas till Jämtland är formad i mitt huvud men den är inte på stickorna än...
Vi får se vad dagen erbjuder i form av små stickluckor :-)

3 kommentarer:

  1. Ah, så fantastiskt roligt att se att det passar! :D

    Bild på sockarna kommer så snart jag lyckas fånga dem på bebisen. Jag försökte fota idag, men först kröp bebisen iväg och sedan hade han förlagt den ena sockan. Jag är fantastiskt nöjd med bytet iaf, den bästa sortens 'affärer' tycker jag - tack!

    SvaraRadera
  2. Och förresten tycker jag att ett stickat eller virkat fodral låter fantastiskt snyggt!

    SvaraRadera