17 april 2011

Byte av årstid och material...

Jag har varit på stickfestival idag. Det är fösta gången den arrangeras här på min ort så det var lite svårt att veta vad man kunde förvänta sig men av allt att döma verkar det ha varit ett lyckat event! Jag hade trevligt i alla fall och ser redan fram emot nästa tillfälle.
Vädret har slagit om och det är sommarkänsla på riktigt. Bara att inse att min favvo-sjal/halsduk som jag burit hela vintern snart får gå i ide. Ull är visserligen ett fantastiskt material men nja... jag kunde inte hjälpa att jag drogs till härvorna av lin som Ullcentrum dukat upp. Av alla underbara färger var det denna som fick följa med hem, köpte bara en men kan komplettera i efterhand om jag får för mig att göra ngt större...Nu är jag mest inne på att göra mig en ny sommarsjal...
När jag avslutat min regnbåge vill säga. Min rundsticka 2.5 är ju låst vid den och de är ju inte bortskruvningsbara när de är så tunna...
Här syns lite av lånbordskreativitet!

4 kommentarer:

 1. Kul med Stickfestival! Massa likasinnade på samma ställe :)
  Tack för ditt fina namnförslag, gillade verkligen Zolen. Ska känna lite på det och se om det passar på damen ifråga ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, det var en härlig och inspirerande stickfestival! Precis som du gillar jag det där lingarnet. Det kommer att bli en fin sommarsjal!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med stickfestival! Bor du också i Kalmar-trakten? Har sett på flera bloggar därifrån om en stickfestival... :)

  SvaraRadera
 4. Här försöker man att hålla lite låg profil, vara lite anonym, och så dyker det upp detektiver bland kommentatorerna ;-)

  SvaraRadera