19 mars 2011

Våren är nog här nu!

All snön som vräkte ner igår är nästan borta och solen gör idag sitt yttersta för att få undan allt det blöta blasket som ockuperat marken. På måndag är det vårdagjämning och SMHI kan konstatera vår om inte i hela landet så i vissa delar.
Dessa sockorna är klara och alldeles underbart vårlika... Jag ska börja använda dem redan idag tänkte jag, för att garantera att de blir mina egna :-)
Igårkväll färdigställde jag ett mobilfodral som jag fick en spontanbeställning på. Kul! Hann inte fota det men kanske kan jag få tid för det vid ett annat tillfälle...
Nu borde jag fokusera på att sticka småsockor eftersom jag tänkt mig lite försäljning av dem om ett par veckor. Dessutom har jag lovat att skänka lite vinster till ett lotteri och det kan nog bli uppslattat med småsockor i sammanhanget.
Bröst borde jag också virka lite fler... roligt!

2 kommentarer: