20 mars 2011

Solsken och gröna ränder

Detta randiga växer några varv varje dag... behagligt, varmt och vilsamt, både för hand och öga.
Dessa små drops delight-sockar blev till igår under en stunds skidskyttetittande på förmiddagen.
Det är svårt att ägna vårvädret den uppmärksamet som det förtjänar när soffan och garnet är så behagligt men det ena måste ju inte utesluta det andra. En ledig dag borde ju räcka till både utomhusvistelse och soffkreativitet. Ska försöka hitta balans i det :-)

3 kommentarer:

 1. Härliga gröna färger! Vad ska det bli? En filt?

  SvaraRadera
 2. Jag vill inte riktigt berätta vad det ska bli för då kanske det inte blir... När jag köpte garnet, förra våren, var jag säker på att det skulle bli en tröja till mig. Det blev det också men jag var inte nöjd, den var oformlig och jag insåg att jag aldrig skulle använda en tröja i de färgerna...nu har jag repat upp och tänkt om men väntar med att säga vad jag har för plan tills det är klart...skrockfull? Jag? ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej! Tittade hit som hastigast i går kväll, men det var så mycket att titta på så jag var tvungen att titta hit idag igen. Oj vad mycket fint du stickat och virkat! Kul att få se allt.
  hälsningar virkpia

  SvaraRadera