26 mars 2011

Njutningsgarn...

Tog fram ett gammalt ufo (unfinished object), repade upp och började om. Detta är njutningsgarn. Det sträva, bångsyriga som låter sig tämjas, eller åtminstone i viss mån tämjas, på stickorna. Jag stickar nåt slags rutmönster på något som nog kan sluta som en slags halsduk eller så men som ni förstår är själva vägen huvudsaken, inte målet...
Jag har ju regnbågsnystanet att sätta stickorna i men jag vet inte riktigt än vad jag ska göra av det... det tål ju inte att repas hur många gånger som helst så jag tror på att ha om inte en färdig plan så åtminstone en färdriktning innan jag hugger in på det...
Fnular lite på vad som får följa med på konferens i början på veckan, hoppas på att själva bussresan kan innebära lite sticktid, om det inte är för trångt och bökigt förstås. Kanske blir det i första hand detta blåa Kaunigarnet som kommer att njutas :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar