10 mars 2011

Paket på posten.

Jag hade inget som helst minne av att ha beställt någonting men det var en positiv påminnelse när jag öppnat paketet. Jag har hållt i den här boken några gånger. Den är söt. Jag stickar sällan efter mönster men kan ändå få tips och ideer på modeller, inspiration... (Jag har en massa kokböcker också men lagar varken mat eller bakar efter recept...)
Bilden är suddig, jag vet, men ni känner säkert igen Värma varandra från Libris. Om att sticka för att ge bort och värma andra.

5 kommentarer:

 1. har skänkt dej många varma tankar idag när jag gått i Karlskronas kalla blåst med mössan på huvudet, den är ljuvligt varm och go.

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att den är varm! Min, som ju är liknande modell, väcker dessutom en hel del muntra skratt, det värmer på sitt vis... :-D

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för titten hos mig! Jag blir alltid så glad för kommentarer och extra glad när de kommer från nya bekantskaper. Nu hittade jag ju till din blogg också. Så mycket fint du gör! Utan mönster!!! Du är superduktig tycker jag. Måste bara få fråga vad alla brösten ska vara till? Får mig att tänka på när jag var gravid nyligen och min barnmorska på MVC skulle demonstrera amning. Då hade hon ett "mjukisbröst" att visa med, det påminde om dina virkade (fast det var sytt).
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Du tänker i helt rätt banor angående brösten. Det är demonstrationsbröst som används just så! Om du tittar in på www.amningshjalpen.se och kollar i deras butik så kan du se att det finns både sydda och virkade bröst till försäljning där :-)
  Om det är särskilt duktigt att sticka utan mönster vet jag inte, jag tycker att alla är duktiga som kan hålla sig till mönster, som jag ofta upplever kryptiska...hihi...
  Välkommen hit igen. Jag tittar in hos dig då och då!

  SvaraRadera
 5. Tack för din rara kommentar om mina vovvar! :)
  Släthåriga taxar var absolut vanligare förr! Jag blir alltid påhoppad av tanter och farbröder som utbrister "åååh vad fin, en sån hade vi när jag var barn/ung"! :)

  SvaraRadera