16 mars 2011

Inte hittar jag...

...nån liten kamerakabel...
Stcikar gör jag ändå. Mest meditationsstickar, njutningsstickar eller vad man vill kalla det. Monotonistickning är ett annat ord. Nån gång framöver ska jag väl hitta ro att göra nåt som kräver lite tankeverksamhet, mätning, vägning och räkning men just nu är det bara skönt att hålla sig till aviga och räta, fram och tillbaka.
Snart känns det som om vintern borde släppa greppet men än är det kallt där jag befinner mig nu... det gör att det ännu känns motiverat att påbörja halsdukar eller sockor... Gissar dessutom att fler vintrar kommer...

3 kommentarer:

 1. Jag har skippat kamerakabel, har liten lucka i datorn som passar mitt minnes kort, mycket nöjd med detta! :-)

  Krävs mycket sådan stickning nu, känner jag! Fast här flöjtar fåglarna och det finns ett litet, svagt hopp om våren!

  SvaraRadera
 2. Smart, ska genast börja leta minneskort och liten lucka :-)

  SvaraRadera
 3. Önskar jag kunde få tid och ro att meditationssticka. Har fastnat i att leta nya projekt hela tiden istället för att bara sätta mig med de projekt jag redan har. Kommer inte riktigt till ro. Och sätter jag mig med något så kan man ge sig katten på att lilltjejen plötsligt vill ha uppmärksamhet trots att hon varit nöjd precis innan...

  SvaraRadera