02 mars 2011

Ett ensamt nystan.

Ibland köper man ett nystan bara för färgens skull... eller för att man behöver nåt nytt litet att sätta stickorna i... eller för att man måste ha något om det andra tar slut för man vet inte riktigt hur mycket sticktid man har och man vill inte vara utan... Ja, ni hör ju, det är väl inte riktigt friskt men det känns ändå rätt okej. Detta lilla nystanet får nog bli ett par sockar med kort skaft. De andra jag stickat till mig i Delight har jag använt tvättat och tumlat och de verkar hålla måttet... skönt garn!
Men dessa ska bli färdiga först. Jag har nog aldrig gjort bara en socka och missat den andra som jag märker att många pratar om... förstår fenomenet, känner igen det från alla tumlösa vantar som ligger i drivor här... ler...
Idag är det ledig dag, kan betyda en sväng på stan. Jag ska verkligen undvika garnaffären...

1 kommentar:

  1. Är det inte härligt med Delight? 34 kronor och då får man två sockar. Inte klokt vad bra det är! :)

    SvaraRadera