20 augusti 2010

Tillbaka i vardagen.

Vilket förhoppningsvis inte betyder så hemskt mycket mindre tid för stickorna. Fast lite kanske jag måste anpassa sysslorna till vad verkligheten kräver.
Dessa sockorna är ur semesterskörden. Nu helt klara att värma när kylan kommer :-)

Visade ju kassen med nyinköpt garn förra veckan. Nystanen har genomgått en förvandling, ler... det finns mer garn kvar men hälften ungefär är omvandlat till bröst och klara för leverans :-)
Regnbågen växer. Jag har lite svårt att bedöma hur mycket längre den blir men det ser ut som om det är tre färger kvar i nystanet så en bit till blir det i alla fall. Den är vilsam att sticka, kommer att få abstinens när den är klar...
Det blev lite stickat på tåget. Detta nystanet Fabel var udda så till vida att det bara fanns ett kvar i butik, för mig betydde det halva priset :-) Blev inte så mycket stickat som jag tänkt dock, boken ni ser på bilden pockade också på uppmärksamhet. Simultankapacitet i all ära men läsa och sticka samtidigt är inget jag praktiserar. (Kanske tänker ni ljudbok nu men nej, det är inget för mig)

2 kommentarer:

 1. Din regnbågshalsduk blir jättesnygg! Vad gör du med alla sockar? Är du engagerad i "Stickhjälpen"?
  Maria

  SvaraRadera
 2. Tack.:-)
  Nej jag är inte engagerad i stickhjälpen. Har förstått att de gör ett fantastiskt arbete de som stickar dit men jag har inte råd att köpa garn, sticka och skänka bort. Det blir nära och kära som får och är det andra som är intresserade så vill jag ha igen åtminstone garnkostnaden.
  I övrigt är jag nästan "ideell idiot" in absurdum. Kan ofta bidra med tid men inte ekonomiska utlägg.

  SvaraRadera