02 augusti 2010

Blir lite trött på mig...

... Bestämde ju att jag skulle vara klar med alla jäkla sockor nu och påbörja ngt nytt... Så hamnade jag på ett tåg idag. När jag färdigställt det jag trodde var det sista paret sockor för lång tid framöver så hade jag en timmas restid kvar... Utan att jag vet hur det gick till egentligen så satt jag plötsligt med ett nytt upplägg i handen...
Nåväl, jag är väl inte den första i historien som stickar en socka eller två utan att reflektera över vad jag håller på med men lite märkligt känns det allt.
Den lilla portmonän har fått en lila knapp och har redan använts flitigt i flera dagar nu. Den töjer sig lite men funkar bra ändå... Det är lite mörkt att ta bilder, bixten gör att det blir missvisande... men det är nog lika bra det... sockor, sockor, sockor... hihi..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar