06 augusti 2010

Inspirerad av Prideveckan..?

Näe inte egentligen. Regnbågsfärgerna ska synas året om tycker jag. Har flera gånger stått och hållt i detta garnet utan att riktigt veta vad jag skulle kunna göra med det. Gillar sjalar i det entrådiga ullgarnet men om jag ska göra som jag brukar och sticka med stickor sju så framträder ju knappast färgerna på ett bra sätt.
Nu köpte jag det i alla fall och satte i gång med en halsduk/sjal...

Tänkte mig ett varierat rutmönster och tror att jag har kommit på ett som gör att jag inte behöver tänka men inte heller tröttnar så fort... Stickar åtta räta och två aviga i åtta varv och sen tvärt om i ytterligare åtta... eller ja, vartannat blir ju tvärtom men jag gör liksom motsatt efter åtta varv... Ni fattar... eller det räcker ju att jag fattar :-)
Det blir nog den här stickningen som får följa med på tåget i morgon även om den kanske är en smula otymplig att sitta med..

3 kommentarer:

 1. Underbart garn! Så härligt med alla färger.Din sjal/halsduk kommer att bli jättefin.Ha en trevlig resa och en fin helg!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Oh. VAD är det för ett garn?

  SvaraRadera
 3. visst är det underbart. tror att det är kauni. jag tänkte jag skulle ge dig en länk till butiken jag köpt det i men sidan verkar ligga nere...
  att jag inte börjar mina meningar med stor bokstav beror på katt i famn... sorry... ler...

  SvaraRadera