14 augusti 2010

Regnbågens färger samt bleka nystan..

Varv för varv växer sjalen fram i mina händer. Jag förundras över färgerna och är nöjd med rutmönstret jag valde. Idag är det vansinnigt kvavt men jag kan tänka mig att när det blir vinter så värmer den skönt om halsen. Tror att jag har ungefär hälften kvar på den, tänker sticka tills garnet tar slut.
En extra tur till garnaffären fick det bli igår. Köpte upp vad hon hade i de färgerna som passar till brösten jag gör. Stoppning däremot köpte jag på stan idag men det va på håret att jag missade det, fem minuter efter stägningsdags hänger jag på dörren till butiken och det hyggliga biträdet förstår min situation och släpper i mig trots att hon nog helst hade velat gå hem för dagen. Nåväl, det tog inte många minuter och nu har jag material så att jag klarar mig ett tag framöver. Tror jag.

1 kommentar:

  1. Sjalen ser fantastiskt härlig ut - så fina färger som växer fram!Så bra att du fick tag i stoppning!Måste själv fylla på förrådet snart.
    Maria

    SvaraRadera